GIJS Mekkerhof is een inspirerende omgeving voor iedereen die meer over de geitensector wil weten. Onze ontvangstruimte is geschikt* voor circa 60 personen.

Excursie met rondleiding (tarief op aanvraag)
Onze excursie duurt ongeveer twee uren. Je wordt ontvangen met koffie of thee gevolgd door een presentatie over de Mekkerhof. Na de presentatie volgt een rondleiding over het bedrijf. 

Vergadering of bijeenkomst
GIJS Mekkerhof is een bijzondere locatie voor vergaderingen, workshops of andere bijeenkomsten. Faciliteiten als een beamer, microfoon, flipover en (draadloos) internet zijn aanwezig.

Scholen
In het kader van educatie en kennis van onze voedselketen ontvangen we graag scholen. Deze rondleiding duurt ca. twee uur. Het groepstarief is op aanvraag.

Om dieper in te gaan op de specifieke onderwerpen nodigen wij jullie uit om contact met ons op te nemen. Hierdoor kunnen we samen het gewenste onderwerp bepalen en de details afstemmen. Jullie input stelt ons in staat om een boeiende presentatie te geven die perfect aansluit bij de behoeften en verwachtingen.

Reserveren, catering of andere verzoeken? In overleg is veel mogelijk, stuur een mail aan bezoek@mekkerhof.nl of neem contact op met Jennike Reefhuis 06 – 10 88 04 87.* Helaas is onze locatie niet geschikt voor rolstoelgebruikers. 

Uitgebreid programma 
Het is mogelijk om een vergadering te verrijken door deze te koppelen aan een boeiende rondleiding of een excursie die zich richt op een specifiek aspect van onze geitenhouderij. Bij ons heb je de gelegenheid GIJS Geitenspecialisten of andere partners een presentatie te laten geven over een onderwerp dat aansluit bij de interesse van jullie groep. Deze bijeenkomsten kunnen naadloos samengaan met een smakelijke lunch. Voor een optimale afstemming is vooraf overleg gewenst.

– Spreker algemene kennis geitenhouderij op aanvraag.
– Spreker nutritionist op aanvraag.
– Spreker/ onderzoeker/professor op aanvraag.

Team Mekkerhof denkt graag met je mee.