Inloggen
Shadow
Slider

Missie van GIJS

“Het begin…”

Bij GIJS staat innovatie hoog in het vaandel. Tijdens ons dagelijks werk bij GIJS misten we soms specifieke kennis om onze moderne klanten te helpen hun bedrijf naar een hoger plan te brengen. Want de meeste beschikbare kennis komt namelijk uit de rundvee- en varkenshouderij en van proeven op praktijkbedrijven. Zo is het idee voor GIJS Mekkerhof ontstaan.

GIJS is een jonge, innovatieve voer- en adviesorganisatie die flink aan de weg timmert met de slogan ‘boeren metGIJS’. Met de geitenactiviteiten heeft GIJS zich de afgelopen jaren ontwikkeld als een belangrijke landelijke speler. Met de gespecialiseerde stalnutritionisten en klantspecifieke aanpak ondersteunt GIJS geitenhouders bij het optimaliseren van de bedrijfsresultaten. Met eigen praktijkonderzoek op de Mekkerhof kunnen die adviezen nog beter onderbouwd worden.

GIJS heeft afgelopen jaren niet stil gestaan, we hebben veel producten en concepten ontwikkeld; o.a. het Maxim Concept, GIJS Cupido en het Duurmelkers Concept. Voor meer informatie neem contact op met ons geitenteam (teamleider Jan van der Zee 06 – 1010 6421).