Inloggen
Shadow
Slider

Mekkerhof innovatiefonds

Mekkerhof innovatiefonds

Het Mekkerhof innovatiefonds is opgericht om onderzoek op het gebied van geitenhouderij mede mogelijk te maken en de verbinding te leggen tussen onderzoek, praktijk en initiatieven. Met het innovatiefonds willen we onderzoeken starten en zo iets teruggeven aan de sector. Tijdens de open dag stond ten behoeve van dit fonds een ideeënbus en giftbox klaar.

Door de onderzoeksadviescommissie zal binnenkort bekeken worden welk idee verder wordt uitgewerkt en waar het onderzoeksproject voor de geitensector zich uiteindelijk op gaat richten. Dit onderzoek zal uit het Mekkerhof innovatiefonds gefinancierd worden.

Uw financiële bijdrage is nog steeds van harte welkom. Dit kan op bankrekeningnummer NL51ABNA0411434551 van GIJS Mekkerhof BV onder vermelding van ‘Mekkerhof Innovatiefonds’.

Samenstelling onderzoeksadviescommissie

De onderzoeksadviescommissie zal bestaan uit dr. Gerrit Koop (Universiteit Utrecht),  ir. Linda Roekevisch (nutritionist geiten en onderzoekcoördinator bij de Mekkerhof), Erik Reefhuis (eigenaar GIJS Mekkerhof) en 2 geitenhouders.

We houden u op de hoogte!

Wanneer het onderzoeksvoorstel definitief is, zullen wij u dit laten weten. Ook daarna zullen we u door middel van nieuwsberichten op onze website op de hoogte houden over de ontwikkelingen binnen dit onderzoeksproject.