Inloggen
Shadow
Slider

“Kennis delen is zoveel mooier”

GIJS Mekkerhof  is een inspirerende omgeving voor iedereen die meer over de geitensector wil weten. Wilt u ons bezoeken neem dan eerst contact op om te reserveren en de verschillende mogelijkheden met ons te bespreken. Dat kan via dit formulier of neem contact op met Jennike Reefhuis 06 – 1088 0487. Ook s’avonds kunt u bij ons terecht.

Rondleiding

Onze rondleiding duurt ongeveer één uur. U wordt ontvangen met koffie of thee gevolgd door een presentatie over de Mekkerhof. Na de presentatie volgt een rondleiding over het bedrijf. Wij hanteren een start tarief van € 95,– incl. koffie/thee en wat lekkers + € 75,– van een geitenspecialist rondleiding. Voor elk persoon extra rekenen we € 7,50/ max. 30 personen per groep voor de rondleiding.
Een studie ochtend/middag/avond combineren met een rondleiding of een die inzoomt op een speciaal onderdeel van onze geitenhouderij? Wij bieden de mogelijkheid om collega’s van GIJS of andere partners een presentatie te laten verzorgen over een onderwerp waarin uw groep geïnteresseerd is. Dergelijke bijeenkomsten kunnen heel goed gecombineerd worden met een heerlijke lunch gericht op geitenproducten. Voor de mogelijkheden stuur een mail aan bezoek@mekkerhof.nl.

  • • Spreker algemene kennis geitenhouderij € 75,–
  • • Spreker nutritionist € 165,–
  • • Spreker/ onderzoeker/professor op aanvraag.

*Genoemde prijzen zijn excl. BTW en geldig tot eind 2019.

Kom, kijk en geniet van onze geiten!