Inloggen
Shadow
Slider

Groepen

“Kom, kijk en geniet van onze geiten”

GIJS Mekkerhof is een inspirerende omgeving voor iedereen die meer over de geitensector wil weten. Wilt u ons bezoeken neem dan eerst contact op om te reserveren en de verschillende mogelijkheden met ons te bespreken. Dat kan via dit formulier of neem contact op met Jennike Reefhuis 06 – 1088 0487.

Excursie met rondleiding (eenvoudig)

Onze excursie duurt ongeveer twee uren. U wordt ontvangen met koffie of thee gevolgd door een presentatie over de Mekkerhof. Na de presentatie volgt een rondleiding over het bedrijf. Wij hanteren een start tarief van € 95,– incl. koffie/thee en wat lekkers voor 10 personen + € 50,– voor een eenvoudige rondleiding. Voor elk persoon extra berekenen we € 7,50 extra/ max. 30 personen per groep voor de rondleiding.

Dagje Mekkerhof?

  • Ben je de hele dag op de Mekkerhof op bezoek, dan is het mogelijk om een lunch te ontvangen.
    Voor de mogelijkheden en kosten neem contact op met Jennike Reefhuis 06 – 10880487 of stuur een mail naar bezoek@mekkerhof.nl.

Scholen

In het kader van educatie en kennis van onze voedselketen ontvangen we graag scholen. Deze rondleiding duurt ca. één uur. Het groepstarief is € 35,– incl. ranja en een koekje van huize Mekkerhof.

Uitgebreid programma

Een vergadering combineren met een rondleiding of een excursie die inzoomt op een speciaal onderdeel van onze geitenhouderij? Wij bieden de mogelijkheid om collega’s van GIJS of andere partners een presentatie te laten verzorgen over een onderwerp waarin uw groep geïnteresseerd is. Dergelijke bijeenkomsten kunnen heel goed gecombineerd worden met een heerlijke lunch gericht op geitenproducten, vooraf overleg is gewenst.

– Spreker algemene kennis geitenhouderij € 75,–
– Spreker nutritionist € 165,– ( per uur)
– Spreker/ onderzoeker/professor op aanvraag.

*genoemde prijzen zijn excl. BTW. geldig tot 1 maart 2019.

 

 

 

Vergadering of bijeenkomst

GIJS Mekkerhof  is een bijzondere locatie voor vergaderingen, workshops of andere bijeenkomsten. Faciliteiten als een beamer, flipover en (draadloos) internet zijn aanwezig. Catering of andere verzoeken? In overleg is veel mogelijk, stuur een mail aan bezoek@mekkerhof.nl.

*Helaas is onze locatie niet geschikt voor rolstoelgebruikers.

Team Mekkerhof denkt graag met u mee.