Inloggen
mekkerhof
geitenmekkerhof
geiten
voer
mekkerhof
mekkerhofbloemen
Shadow

“Kom, kijk en geniet van onze geiten”

GIJS Mekkerhof is een inspirerende omgeving voor iedereen die meer over de geitensector wil weten. Wilt u ons bezoeken neem dan eerst contact op om te reserveren en de verschillende mogelijkheden met ons te bespreken. Dat kan via dit formulier of neem contact op met Jennike Reefhuis 06 – 10 88 04 87.

Excursie met rondleiding (tarief op aanvraag)

Onze excursie duurt ongeveer twee uren. U wordt ontvangen met koffie of thee gevolgd door een presentatie over de Mekkerhof. Na de presentatie volgt een rondleiding over het bedrijf. Onze ontvangstruimte is geschikt voor circa 60 personen.

Vergadering of bijeenkomst

GIJS Mekkerhof is een bijzondere locatie voor vergaderingen, workshops of andere bijeenkomsten. Faciliteiten als een beamer, flipover en (draadloos) internet zijn aanwezig.

Catering of andere verzoeken? In overleg is veel mogelijk, stuur een mail aan bezoek@mekkerhof.nl.

“Van kijken kun je veel leren!”

– Leerling Landstede Raalte

Dagje Mekkerhof?

Ben je de hele dag op de Mekkerhof op bezoek, dan is het mogelijk om een lunch te ontvangen. Voor de mogelijkheden en kosten neem contact op met Jennike Reefhuis 06–10880487 of stuur een mail naar bezoek@mekkerhof.nl.

Scholen

In het kader van educatie en kennis van onze voedselketen ontvangen we graag scholen. Deze rondleiding duurt ca. één uur. Het groepstarief is op aanvraag.

“Vooruitgang begint bij het stellen van de juiste vraag”

– Leerling Landstede Raalte

Uitgebreid programma

Een vergadering combineren met een rondleiding of een excursie die inzoomt op een speciaal onderdeel van onze geitenhouderij? Wij bieden de mogelijkheid om collega’s van GIJS of andere partners een presentatie te laten verzorgen over een onderwerp waarin uw groep geïnteresseerd is. Dergelijke bijeenkomsten kunnen heel goed gecombineerd worden met een heerlijke lunch gericht op geitenproducten, vooraf overleg is gewenst.

– Spreker algemene kennis geitenhouderij op aanvraag.
– Spreker nutritionist op aanvraag.
– Spreker/ onderzoeker/professor op aanvraag.

Team Mekkerhof denkt graag met u mee.

*Helaas is onze locatie niet geschikt voor rolstoelgebruikers.